otohaber_logo
Haberler
Clio'da EDC Zamanı
Yeni neslinde tasarımı ve modern motorlarıyla küçük sınıfta yeniden başa oynayan bir model haline gelen Renault Clio, uzun süredir beklenen otomatik şanzımanı nihayet sunmaya başlarken, çift debriyajlı EDC, araç için bir ilk.
Clio'da EDC Zamanı

Küçük sınıfta otomatik şanzımanı olmayan bir otomobilin yüksek satış adetleri yakalaması biraz zor. Ancak yeni Renault Clio, yeni neslinde şimdiye kadar otomatik şanzıman alternatifi olmamsına rağmen, küçük sınıfın en çok satılan 2 modelinden biri oldu. Sadece manuel şanzımanla elde edilen bu başarının şimdi bir adım yukarı taşınması için Clio bundan böyle otomatik şanzıman seçeneği de sunacak. Renault'nun EDC adını verdiği ve daha önce Megane, Scenic ve Fluence modellerinde kullandığı çift debriyajlı otomatik şanzıman Clio'da da mesaiye başlarken, yeni şanzıman aynı zamanda yeni motor anlamına da geliyor. Zira yeni şanzıman 1.2 lt 120 HP'lik yeni motorla birlikte geliyor. Hem hatchback hem de station karoserle sunulacak olan EDC şanzıman Clio Hatchback'te 42.500 TL'lik başlangıç etiketi taşırken Clio Sport Tourer'da başlangıç fiyatı 46.590 TL.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.