otohaber_logo
Haberler
Audi RS6 ve RS7’ye performans seçeneği eklendi
Audi’nin RS6 Avant ve RS7 modellerinden 30 HP daha güçlü olan 630 HP’lik performance versiyonu tanıtıldı.
AUDI RS6 VE RS7’YE PERFORMANS SEÇENEĞİ EKLENDİ


Audi RS6 Avant ve RS7 Sportback modellerine eklenen performance versiyonunda görev yapan 4,0 litrelik V8 motorda, standarttan daha büyük bir turbo var ve turbo basıncı da arttırıldı. Bu sayede RS 6 Avant ve RS 7'den 30 HP daha güçlü olan yani 630 HP'lik performans versiyonunun torku da 50 Nm artarak 850 Nm'ye çıktı.





Bu sayede iki modelin de 0-100 km/s hızlanmasının 0,2 saniye azalarak 3,4 saniyeye düştüğü belirtiliyor.


Yalıtımı azaltılan gövde sayesinde iki model de 8 kg hafifledi ve RS6 Avant 2.090 kg, RS7 ise 2.065 kg oldu. Ayrıca performans versiyonuna daha hafif jant alternatifleri de eklendi. Kilitli merkezi diferansiyel ile direksiyon sistemi elden geçirilen bu araçların 8 ileri otomatik şanzımanları da daha hızlı çalıştığı belirtiliyor. Ayrıca ön tamponu, yan ayna kapakları, tavan raylarında ve difüzör ile cam çerçevelerinde bulunan mat gri rengi detaylarıyla öne çıkıyor. Bu iki sıra dışı modelde bulunan RS Dynamic Package'de arka aks yönlendirme özelliği ve sport diferansiyel öne çıkıyor. Bu aracın hızının 280 km/s olduğu belirtiliyor. RS Dynamic Package Plus ise karbon seramik fren disklerine sahip ve 305 km/s'ye kadar çıktığı belirtiliyor.





İç mekanda deri dönüştürülmüş malzemeler yer alırken Alcantara direksiyon, mavi emniyet kemerleriyle mavi dikişli deri koltuklar da öne çıkan detaylar arasında bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.