
Yenilenen Qashqai Cenevre Otomobil Fuarı’nda

Nissan, 2017 Cenevre Otomobil Fuarı'nda kompakt SUV sınıfının en iddialı modeli Qashqai'nin makyajlı versiyonuyla boy gösteriyor.
Yenilenen Qashqai Cenevre Otomobil Fuarı’nda

Kompakt SUV sınıfının iddialı modeli Qashqai yenilendi. Kapsamlı bir makyaj operasyonundan geçen model 2017 Cenevre Otomobil Fuarı'nın en dikkat çekici modellerinden biri olarak öne çıkıyor. Yeni bir yüze kavuşan otomobilde V formunda ızgara yapısı kullanılıyor. Yeni ön tampon ve elden geçirilen bumerang formlu LED gündüz farları otomobilin imzaları arasında yer alıyor. Arka tasarımda ise yine bumerang formlu, 3D efekti verilmiş stoplar dikkat çekiyor. Ayrıca otomobilde artık yeni 17, 18, 19 inçlik hafif alaşım jant seçenekleri de sunulacak.
Yenilenen Qashqai Cenevre Otomobil Fuarı’nda

İç mekanda ise selefine göre daha kaliteli malzemeler kullanılıyor. Ayrıca yeni teknolojiler de 2018 Qasqahi ile birlikte sunulacak. Ayrıca yeni D şeklindeki çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve NissanConnect multimedya sistemi de iç mekandaki yeniliklerden. Bu sistemde yeni akıllı arayüz kullanılıyor. Otomobilimde müzik sistemi olsun diyenler için ise makyajlı Qashqai 7 hoparlörlü BOSE ses sistemini sunuyor.
Yenilenen Qashqai Cenevre Otomobil Fuarı’nda

Aracın kaputunun altında ise 99 g/km CO2 emisyon değeriyle sınıf lideri 1,5 lt'lik 110 HP güç üreten dCi motor sunulacak.
Otomobil dünyasının en güvenilir bilgi kaynağı
Otomobil dünyasındaki tüm önemli gelişmeleri, doğru ve tarafsız şekilde okura ulaştıran otohaber dergisi yılda 12 sayı çıkan tek otomotiv dergisidir. Yıl boyunca çıkardığı birçok ek yayınla otomobil dünyasına dair her konuda okuruna zengin bir içerik sunar. Elektrikli ve hibrit otomobillerden safkan spor otomobillere, klasik ve antika taşıtlardan SUV ve crossoverlara uzanan zengin bir özel yayın çeşitliliği sunan otohaber dergisi ayrıca yıl boyunca gerçekleştirdiği test ve karşılaştırmaları da Test Yıllığı dergisinde bir araya topluyor.