otohaber_logo
Haberler
Yeni Mini Cooper’ın içi gösterildi
Yakın zamanda tanıtılması beklenen yeni nesil Mini Cooper’ın iç mekanı gösterildi.
Yeni Mini Cooper’ın içi gösterildi

Yeni nesil Mini Cooper’ın tanıtılan iç mekanı, Temmuz 2022’de gösterilen Mini Aceman konseptinin üretim versiyonu olarak görülüyor. Yeni iç mekandaki boyutu açıklanmayan büyük dairesel multimedya ekranı öne çıkıyor. Multimedya özelliği, hız göstergesi ve kilometre gibi önemli sürüş bilgilerine sahip ekranın alt kısmında kontrol tuşları bulunuyor. Ayrı bir gösterge paneli olmayan bu araçta head up display (hayalet gösterge) özelliğinin de olacağı belirtiliyor. Sade bir tasarıma sahip kokpit ile birlikte vites değiştirme anahtarı ve yeni tasarımlı direksiyon da dikkat çekiyor.

 

Elektrikli Cooper

BMW ve Mini’nin Çinli Great Wall Motors ile birlikte tasarladığı elektrikli Cooper yani Cooper E'de başlangıçta iki seçenek olacak. Giriş versiyonu olan Cooper E’de 40.7 kWh kapasiteli batarya ve 181 HP gücündeki elektrikli motorun görev yapacağı, menzilinin de yaklaşık 300 km olacağı daha önce açıklanmıştı. Sportif bir seçenek olan Cooper SE versiyonunda 54,2 kWh kapasiteli batarya var ve 215 HP gücündeki elektrikli motora sahip bu seçeneğinin menzilinin ise yaklaşık 400 km olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca yeni Cooper’da içten yanmalı benzinli motor seçeneği de sunulacak. 

1 / 1

Yeni nesil Mini Cooper

Yeni nesil Mini Cooper

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.