otohaber_logo
Sektörel
TÜVTÜRK’ten Bursa’ya yeni araç muayene istasyonu
TÜVTÜRK Bursa’daki yedinci araç muayene istasyonu Nilüfer ilçesinde hizmete açtı.
TÜVTÜRK’ten Bursa’ya yeni araç muayene istasyonu

T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı denetiminde Türkiye’de tek periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili olan TÜVTÜRK, Bursa’daki yedinci istasyonunu nilüfer ilçesinde hizmete açtı.

T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı denetiminde Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK’ün 211’inci sabit istasyonu Bursa’da açıldı. Bursa kent sınırlarını içerisinde yedinci, merkezde ise ikinci TÜVTÜRK İstasyonu konumunda olan Nilüfer Araç Muayene İstasyonu, 4 kanalıyla otomobillerin yanı sıra ağırlığı 5 tona kadar olan hafif ticari araçlar için de hizmet verecek. İstasyonda araç sahipleri araç muayene hizmetinin yanı sıra egzoz gazı emisyon ölçümlerini de yaptırabiliyor. TÜVTÜRK’ün yeni araç muayene istasyonu konseptine göre 10 dönüm arazı üzerine inşa edilen istasyonda idari binalar, ibadethane, tuvaletler, bekleme alanları ve otopark yer alıyor.

Araç sahipleri, Bursa’da araç muayene hizmeti için www.tuvturk.com.tr internet sitesinden veya 0850 222 88 88 numaralı TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden araç muayene randevularını ücretsiz alabiliyorlar.

TÜVTÜRK Nilüfer Araç Muayene İstasyonu adresi Alaaddinbey Mahhallesi 626 Sokak No: 1/1 Nilüfer Bursa adresinde hizmet veriyor.

 

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.