Haberler
Renault'dan Sevgililer Günü Kampanyası
11-15 Şubat tarihleri arasında Aşkını Caddeye Yaz kampanyasında seçilecek 5 tweet'in sahibi sevgilisiyle birlikte yemek hediyesi kazanıyor.
- 13 Şubat 2012

Renault sevgililer günü için yeni bir sosyal medya kampanyası başlatıyor. Kampanyanın adı 'Aşkını Caddeye Yaz'. Kampanyaya katılmak için Twitter hesabınız olması yeterli : #askinicaddeyeyaz hash tag'i ile 'bagaj,jant,lastik ve sinyal' kelimelerini kullanarak aşkınızı ifade edin, sevgililer günü için çift kişilik yemek kazanın. Renault Türkiye yetkilileri tarafından seçilecek beş kişi Suada'da güzel bir yemek kazanacak.
Ayrıca twitter kullanıcılarının atacakları bu tweet'ler Bağdat Caddesi'nde kurulan bir stantta LED panelden canlı olarak yayınlanacak.
Etiketler:
Diğer Haberler
HABERLER
Otomobil dünyasının en güvenilir bilgi kaynağı
Otomobil dünyasındaki tüm önemli gelişmeleri, doğru ve tarafsız şekilde okura ulaştıran otohaber dergisi yılda 12 sayı çıkan tek otomotiv dergisidir. Yıl boyunca çıkardığı birçok ek yayınla otomobil dünyasına dair her konuda okuruna zengin bir içerik sunar. Elektrikli ve hibrit otomobillerden safkan spor otomobillere, klasik ve antika taşıtlardan SUV ve crossoverlara uzanan zengin bir özel yayın çeşitliliği sunan otohaber dergisi ayrıca yıl boyunca gerçekleştirdiği test ve karşılaştırmaları da Test Yıllığı dergisinde bir araya topluyor.