Geçtiğimiz aylarda Türkiye'de satışa sunulan makyajlı Polo'nun GTI versiyonu Paris Otomobil Fuarı'nda gün yüzüne çıkıyor.
Geçtiğimiz aylarda Türkiye'de satışa sunulan makyajlı Polo'nun GTI versiyonu Paris Otomobil Fuarı'nda gün yüzüne çıkıyor.
Otomotiv tutkunları artık iPad’lerinden Volkswagen’in tüm modellerine ve bu modellerin donanım, renk seçeneklerine ve teknik bilgilerine ulaşabilecek.
Otomobil dünyasındaki tüm önemli gelişmeleri, doğru ve tarafsız şekilde okura ulaştıran otohaber dergisi yılda 12 sayı çıkan tek otomotiv dergisidir. Yıl boyunca çıkardığı birçok ek yayınla otomobil dünyasına dair her konuda okuruna zengin bir içerik sunar. Elektrikli ve hibrit otomobillerden safkan spor otomobillere, klasik ve antika taşıtlardan SUV ve crossoverlara uzanan zengin bir özel yayın çeşitliliği sunan otohaber dergisi ayrıca yıl boyunca gerçekleştirdiği test ve karşılaştırmaları da Test Yıllığı dergisinde bir araya topluyor.
Otohaber Dergisi E-Bültenine Katılın!
Otomotiv dünyasındaki en güncel gelişmeleri, en ilgi çekici haberleri ve uzman yorumlarını ilk öğrenmek ister misiniz? Otohaber Dergisi e-bülteniyle, otomobil tutkunlarına özel içerikler, yeni model incelemeleri, teknoloji trendleri ve daha fazlası elinizin altında! Ücretsiz e-bültenimize abone olarak, her hafta en güncel haberleri ve özel fırsatları kaçırmadan takip edebilirsiniz. Hemen abone olun ve otomotiv dünyasının bir parçası olun!