Opel, yeni Astra’da 1.4 litrelik direkt enjeksiyonlu turbo motora yer verecek.
Opel, yeni Astra’da 1.4 litrelik direkt enjeksiyonlu turbo motora yer verecek.
Opel, yeni nesil Astra’yı Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gün yüzüne çıkaracağını dile getirdi.
Astra, hatchback, sedan, coupe ve station olmak üzere dört farklı karoser seçeneği sunuyor. Geniş yükleme alanı isteyenler için ise Sports Tourer öne çıkıyor.
Astra HB, Sedan ve Sports Tourer modellerinde 136 HP güç üreten dizel motor satışa sunuldu.
Otomobil dünyasındaki tüm önemli gelişmeleri, doğru ve tarafsız şekilde okura ulaştıran otohaber dergisi yılda 12 sayı çıkan tek otomotiv dergisidir. Yıl boyunca çıkardığı birçok ek yayınla otomobil dünyasına dair her konuda okuruna zengin bir içerik sunar. Elektrikli ve hibrit otomobillerden safkan spor otomobillere, klasik ve antika taşıtlardan SUV ve crossoverlara uzanan zengin bir özel yayın çeşitliliği sunan otohaber dergisi ayrıca yıl boyunca gerçekleştirdiği test ve karşılaştırmaları da Test Yıllığı dergisinde bir araya topluyor.
Otohaber Dergisi E-Bültenine Katılın!
Otomotiv dünyasındaki en güncel gelişmeleri, en ilgi çekici haberleri ve uzman yorumlarını ilk öğrenmek ister misiniz? Otohaber Dergisi e-bülteniyle, otomobil tutkunlarına özel içerikler, yeni model incelemeleri, teknoloji trendleri ve daha fazlası elinizin altında! Ücretsiz e-bültenimize abone olarak, her hafta en güncel haberleri ve özel fırsatları kaçırmadan takip edebilirsiniz. Hemen abone olun ve otomotiv dünyasının bir parçası olun!