otohaber_logo
Haberler
Küçük Citroen Artık Üstsüz
Paris Otomobil Fuarı’nın en sevimli yeniliklerinden biri olmaya aday Citroen DS3 Cabrio, pratik tavan mekanizması ve kişiselleştirme seçenekleriyle dikkat çekecek.
Küçük Citroen Artık Üstsüz
Citroen'in premium aromalı modellerinin ilki olan DS3'ün bir süredir ortaya çıkması beklenen üstsüz versiyonu nihayet yüzünü Paris Otomobil Fuarı arifesinde gösterdi. İlk başta geleneksel bir katlanır kumaş tavanla yollara çıkacağı dedikoduları yayılan DS3 Cabrio, karşımıza Fiat 500 C'yi hatırlatan bir tavanla çıktı. 120 km/s hıza kadar 16 saniyede açılıp kapanabilen kumaş tavanda üç farklı tasarım sunulurken, tavanı çevreleyen bölümlerde de 10 renk seçeneği mevcut. Sınıfındaki 5 kişilik tek seçenek olan DS3 Cabrio'nun ağırlığı ek parçalar yüzünden sabit tavanlı versiyonlara göre yaklaşık 25 kg artmış. Stoplara eklenen LED'ler Cabrio versiyona özelken, araçta görev yapan tüm motor seçenekleri sert tavanlı kardeşlerden alınmış.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.