
Kolombiya'da Otomobil Fuarı başladı

Kolombiya'da düzenlenen Uluslararası 14. Otomobil Fuarı'nda dünya çapında 60'tan fazla markanın otomobil, arazi araçları, kamyonet ve motosikletleri sergileniyor.
Kolombiya'da Otomobil Fuarı başladı

Başkent Bogota'daki fuar ve kongre merkezi Corferias'ta 18 Kasım'a kadar açık kalacak fuarda birçok markanın yeni ürünlerinin yanı sıra özel tutkunları bulunan bazı modellerin eski versiyonları da ziyaretçilerle buluşuyor.
Kolombiya'da Otomobil Fuarı başladı

Bazı markalardan binden fazla dizel, benzinli ve elektrikli taşıtın yanı sıra motosikletlerin de görücüye çıktığı fuarda ayrıca, alanda oluşturulan zorlu parkurlarda 4x4 arazi araçlarının performanslarına yer veriliyor.
Kolombiya'da Otomobil Fuarı başladı

Corferias'tan yapılan yazılı açıklamada, fuara 200 binden fazla ziyaretçi beklendiği belirtilerek, Latin Amerika'da otomobil sektörünün yılın ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 7 büyüme kaydettiği aktarıldı. Açıklamada, sektörde satışların bu süreçte Ekvador'da yüzde 56, Brezilya'da yüzde 14, Şili'de yüzde 20 ve Arjantin'de yüzde 11 arttığı bilgisi paylaşıldı.
Otomobil dünyasının en güvenilir bilgi kaynağı
Otomobil dünyasındaki tüm önemli gelişmeleri, doğru ve tarafsız şekilde okura ulaştıran otohaber dergisi yılda 12 sayı çıkan tek otomotiv dergisidir. Yıl boyunca çıkardığı birçok ek yayınla otomobil dünyasına dair her konuda okuruna zengin bir içerik sunar. Elektrikli ve hibrit otomobillerden safkan spor otomobillere, klasik ve antika taşıtlardan SUV ve crossoverlara uzanan zengin bir özel yayın çeşitliliği sunan otohaber dergisi ayrıca yıl boyunca gerçekleştirdiği test ve karşılaştırmaları da Test Yıllığı dergisinde bir araya topluyor.