
İşte son teknoloji ürünü otomobiller

İlki 1901'de yapılan Kuzey Amerika'nın en büyük otomobil fuarında yüzlerce araç, bölgenin en büyük kongre merkezi McCormick Place'te tanıtılıyor.
İşte son teknoloji ürünü otomobiller

Otomotiv sektöründe gelinen son noktayı ziyaretçilerine aktaran "2017 Chicago Otomobil Fuarı"nın iki gün sürecek basın tanıtımında elektrikli ve insansız araç sistemleri öne çıkıyor. Fuarda ayrıca çevre dostu elektrikli modellerin yanı sıra lüks otomobiller büyük ilgi görüyor.
İşte son teknoloji ürünü otomobiller

Fuarda en çok ilgiyi gören araçlar arasında 2018 model Dodge Durango SRT, Ford Expedition, Hyundai Elantra GT, Subaru Legacy, Volkswagen Atlas ve 2017 model Infiniti Q50, Infiniti QX80, Mitsubishi Outlander, Nissan Altima, Nissan Murano, Ram 1500 Copper ve Chevrolet Redline Serisi yer alıyor.
İşte son teknoloji ürünü otomobiller

Genel ziyarete yarın açılacak ve 20 Şubat'ta sona erecek fuara 1 milyondan fazla ziyaretçinin katılması bekleniyor.
Otomobil dünyasının en güvenilir bilgi kaynağı
Otomobil dünyasındaki tüm önemli gelişmeleri, doğru ve tarafsız şekilde okura ulaştıran otohaber dergisi yılda 12 sayı çıkan tek otomotiv dergisidir. Yıl boyunca çıkardığı birçok ek yayınla otomobil dünyasına dair her konuda okuruna zengin bir içerik sunar. Elektrikli ve hibrit otomobillerden safkan spor otomobillere, klasik ve antika taşıtlardan SUV ve crossoverlara uzanan zengin bir özel yayın çeşitliliği sunan otohaber dergisi ayrıca yıl boyunca gerçekleştirdiği test ve karşılaştırmaları da Test Yıllığı dergisinde bir araya topluyor.