otohaber_logo
Haberler
İşte 3 kapılı Polo
5’inci nesli ilk etapta 5 kapılı versiyonuyla yollara çıkan Volkswagen Polo, daha dinamik ve ekonomik olma iddiası taşıyan 3 kapılı versiyonuyla Frankfurt’ta dünyaya merhaba diyecek.
İşte 3 kapılı Polo



Küçük sınıfın sembol modelleri arasında yer alan Volkswagen Polo'da geri sayım 5 kapılı versiyonu takip eden 3 kapılı versiyonla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Avrupa'da yollara çıkan ve Ekim ayında Türkiye'de de satışa sunulması beklenen 5 kapılı Volkswagen Polo'nun 3 kapılı versiyonu Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenecek. Keskin farları ve düz çizgileriyle sınıfının en ciddi ve ağırbaşlı tasarımlarından birine sahip olan Polo, bu özelliğini 3 kapılı versiyonda da koruyor. Arka kapının olmaması ve omuz çizgisinin yükselmesi profilin akıcılığını olumlu etkilese de, aynı sınıftaki, Seat Ibiza, Opel Corsa , Peugeot 207 ve Ford Fiesta gibi rakiplerinin 3 kapılı versiyonları göz önüne getirildiğinde Polo için sıkıcı tanımlamasını yapmak bile mümkün. Ekim ayında Avrupa'da satışa sunulacak olan VW Polo 3 Kapı, başlangıçta 5 kapılı versiyondan tanıdığımız 3 benzinli ve 3 dizel motor seçeneğine sahip olacak. 2010'un ilk çeyreğinde satışa sunulacak olan motor seçeneklerinden 1.2 lt'lik TSI 105 HP'lik gücüyle sportiflik arayanlara hitap ederken, ekonomi ve çevreye önem verenler için 3.3 lt/100 km'lik ortalama tüketime sahip olan BlueMotion versiyonunu doğru tercih.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.