otohaber_logo
Test Merkezi
Hyundai Tucson, otomotiv dünyasındaki değişimin habercisi
Hem güçlü hem de ekonomik tüketim sunabilen bir otomobil sahibi olma fikri hibrit sistemler sayesinde mümkün oluyor. Tucson’un fiyat listesindeki en güçlüsü de bir tam hibrit.
Hyundai Tucson, otomotiv dünyasındaki değişimin habercisi

Tucson ile test sayfalarında birçok kez buluştuk, bu sefer Tucson’un genel yapısından çok motor kaputu altındaki üniteye odaklandık. 


Daha fazlası için: https://www.youtube.com/@otohaber

1 / 6

Dört tekerlekten çekiş sisteminin sürüş güvenliği ve akıcı bir hızlanma için önemli avantaj sağladığını görüyoruz.

2 / 6

Anahtar üstünden Tucson’u park ettiği yerden hareket ettirmeniz mümkün.

3 / 6

En güçlü Tuson olan 1.6 T-GDI Hybrid, 44 kW’lik elektrikli ve 180 HP’lik turbo benzinli motoruyla toplam 230 HP sistem gücüne sahip. Turbo benzinli 1,6 litre T-GDI motorun dünyanın ilk Sürekli Değişken Supap Süresi (CVVD) teknolojisine sahip olduğu belirtiliyor. Supapların hem açılma süresini hem de açılma miktarını değiştirebilen sistem, performansı yüzde 4, yakıt verimliliğini yüzde 5 arttırırken emisyonları da yüzde 12 azaltma iddiasında. Daha fazla performans ve daha az emisyon için geliştirilen 1,6 litrelik turbo motorun elektrikli motorla birleşmesi hem performans hem de tüketim konularında iddiasını arttırıyor. 

4 / 6

Otomobilin içerisindeki 10,25 inçlik dokunmatik multimedya ekranının rahat izlenebilen, fonksiyonel ve ergonomik bir sistem olduğunu görüyoruz

5 / 6

Dijital gösterge grubu ve dokunmatik multimedya ekranı Tucson’un kokpitini modern gösteriyor.

6 / 6


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.