otohaber_logo
Kampanyalar
Eurorepar Car Service’den akü kampanyası
Stellantis çatısı altında yer alan, Eurorepar Car Service model ve araç yaşı fark etmeksizin tüm araçlar için akülerde yüzde 20 indirimli kampanya sunuyor.
Eurorepar Car Service’den akü kampanyası

Stellantis Türkiye çatısı altında 61 ilde 148 servisle hizmet veren Eurorepar Car Service, tarafından düzenlenen kampanyada akülerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Akü kampanyası tüm marka ve model araçlar için geçerli olurken, müşteriler diledikleri zaman servisleri ziyaret ederek mevcut akülerini ücretsiz kontrol ettirebiliyor veya yüzde 20 indirimli akü kampanyasıyla yenileyebiliyorlar. Eurorepar Car Service, araçların devam eden garantilerinin de bozulmaması için gerekli şartları sunuyor. Eurorepar hizmet noktalarında; lastik, akü, debriyaj, egzoz, fren sistemi klima kontrolleri, gaz dolum/boşaltım ve mekanik onarım gibi birçok hizmet de sunuluyor. Marka, sunduğu diyagnostik teşhis ile her marka otomobilin doğru bakım-onarım hizmeti almasına da katkı sağlıyor. 

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.