
68 Yıllık Defender Devri Kapandı

Geçtiğimiz yıl 2 milyonuncu Defender’ı sattığını açıklayan Land Rover, bu özel durumu kutlamak amacıyla Defender 2,000,000 adını taşıyan özel versiyonunu tanıtmıştı. Bir açık arttırmada ismi açıklanmayan bir alıcıya, 600 bin Amerikan Doları karşılığında satılan Defender’ın özel versiyonunda, yan aynalar, ızgara, jantlar ve kapı kollarında siyah renk kullanılıyor.
68 Yıllık Defender Devri Kapandı

Gelirinin bazı hayır kurulumlarına bağışlanacağı duyurulan bu araçtan sonra, Defender’ın üretimini durdurma kararı alan İngiliz marka, 2017’de yepyeni bir modelle tüketicinin karşısına çıkacak.
Otomobil dünyasının en güvenilir bilgi kaynağı
Otomobil dünyasındaki tüm önemli gelişmeleri, doğru ve tarafsız şekilde okura ulaştıran otohaber dergisi yılda 12 sayı çıkan tek otomotiv dergisidir. Yıl boyunca çıkardığı birçok ek yayınla otomobil dünyasına dair her konuda okuruna zengin bir içerik sunar. Elektrikli ve hibrit otomobillerden safkan spor otomobillere, klasik ve antika taşıtlardan SUV ve crossoverlara uzanan zengin bir özel yayın çeşitliliği sunan otohaber dergisi ayrıca yıl boyunca gerçekleştirdiği test ve karşılaştırmaları da Test Yıllığı dergisinde bir araya topluyor.